Decembarski uspesi 2017

U zakasnelom izveštaju, kao podstrek za predstojeću kalendarsku godinu, prenosimo pojedine detalje i uspehe sa dva decembarska takmičenja („Miting mladih plivača“ na Vračaru i „Deda Mraz“ u Novom Sadu) na kojima smo učestvovali.

Miting mladih plivača – Vračar 2017

Uz dobre rezultate i ispunjene ciljeve i zadatke u pojedinačnim trkama, naša deca su na ovom takmičenju mesta na pobedničkim postoljima našla u štafetama, i to u sledećim sastavima:

Muška štafeta 4x50m slobodno, 3. mesto

 

Ženska štafeta 4x50m mešovito, 3. mesto

 

Svaka čast na timskoj borbi!!!

 

Deda Mraz – Novi Sad 2017

 

 

Sjajne nastupe su zabeležili naši takmičari i gotovo su svi popravili vremena. Pojedinci su pokazali da tehnički trenutno daleko idu ispred svoje generacije i da se njihov trud i rad polako isplaćuju. Bilo je zadovoljstvo gledati ove trke i nivo pripremljenosti naše dece za buduće izazove.

U velikoj konkurenciji, kakva nas uvek dočeka u Vojvodini, ostvareni su sjajni i visoki plasmani, a na pobedničko postolje su se popele Jovana Nikolić sa dve medalje (2007, dva srebra na 100m ledjno i na 50m kraul sa novim personalnim rekordima) i Jelena Brkić (2010, bronzana medalje na 50m ledjno za godinu dana stariju kategoriju).

Do sledećeg izveštaja…

Mi smo UŠĆE!!! 🙂

 

Оставите одговор