O nama i našim vrednostima

About Images

Malo o nama i našim vrednostima

Naš klub je osnovan 2014. godine i sa radom je počeo u oktobru iste. Od tada malo po malo raste i širi svoj doprinos. Nudimo niz programa za mlade ljude koji vole da plivaju - od mališana kojima je potrebna školica plivanja, preko dece koja tek izlaze iz programa škole plivanja i postaju mladi takmičari, pa sve do ozbiljnih plivaca seniorske takmičarske kategorije, koji prolaze kroz nacionalni I medjunarodni rang takmičenja. Kroz svoje istaknute plivače I trenere klub stice reputaciju najbrže rastućeg plivačkog kluba u Beogradu.

Imamo jaku klupsku kulturu i živimo našu misiju „osnaživanja mladih ljudi da budu šampioni u vodi i van nje, za ceo život“.

Svakodnevne male promene na bolje su bitne. Ne moraju biti senzacinalne, već je bitnije da postoje. Malo po malo i rezultati će, kada se osvrneš, biti ogromni.

Uz našu entuzijastičnu ekipu trenera koji imaju pravu kombinaciju motivacije, ohrabrenja i discipline da maksimalno iskoriste potencijal svakog pojedinca, plivači će uvideti da se njihova posvećenost i trening isplati.

Započni svoju vodenu avanturu

Započni svoju vodenu avanturu

Pišite nam
Vesti i novosti

Budite uvek u toku

  • 06 Apr 2022.

Letnje državno prvenstvo za juniore i apsolutnu kategoriju

Na letnjem prvenstvu za juniore i apsolutnu kategoriju plivači našeg kluba su ostvarili odlične rezultate i nastavili niz dominacije.

Pročitaj više